Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

73 intelektual nga Shqipëria,peticion për lirimin e Albin Kurtit dhe kundër asociacionit të komunave serbe dhe demarkacionit me Malin e Zi

Ja peticioni me nënshkrimet e 73 intelektualëve, pedagogëve, artistëve e studentëve, nga Shqipëria, të cilët bëjnë apel për lirimin e  Albin Kurtit, dhe ku kundërshtohet krijimi i Asociacionit të Komunave me  serbe si dhe demarkacioni me Malin e Zi.

2015-04-12--22-43-30 a

 1. Pëllumb Xhufi
 2. Moikom Zeqo
 3. Brizida Gjikondi
 4. Krenar Zejno
 5. Kujtim Çashku
 6. Enis Sulstarova
 7. Abdi Baleta
 8. Iliada Korçari
 9. Elvis Hoxha
 10. Gjergj Zefi
 11. Etleva Nallbani
 12. Ksenofon Krisafi
 13. Rudina Xhunga
 14. Muntaz Dhrami
 15. Sokol Shameti
 16. Artur Zheji
 17. Bora Ylli
 18. Lutfi Dervishi
 19. Anastas Kostandini
 20. Ermira Qosja
 21. Artan Shabani
 22. Behar Gjoka
 23. Alba Malltezi
 24. Klement Kolaneci
 25. Alment Muho
 26. Olsi Lelaj
 27. Beti Njuma
 28. Saimir Shpuza
 29. Arben Bajo
 30. Sofokli Meksi
 31. Nadire Buzo
 32. Gjergji Gjuraj
 33. Mandeta Minxhozi
 34. Ardian Isufi
 35. Ilir Yzeiri
 36. Tefta Spirollari
 37. Vlash Prifti
 38. Dritan Sulçebe
 39. Ina Kasimati
 40. Klejd Këlliçi
 41. Marin Mema
 42. Arlind Qorri
 43. Anika Dokle
 44. Ledian Rusta
 45. Enida Bozheku
 46. Blendi Çeka
 47. Keti Banushi
 48. Lulzim Alushaj
 49. Gentian Xhenga
 50. Bashkim Rodoni
 51. Blerta Lazebeu
 52. Erion Kristo
 53. Eda Elbasani
 54. Lura Demiri
 55. Pavio Gjini
 56. Albana Rista
 57. Aleksandër Josifi
 58. Evi Veliu
 59. Junilda Karameta
 60. Agim Janina
 61. Genti Gjikola
 62. Ketiana Klosi
 63. Genc Shehu
 64. Haxhi Kalluci
 65. Flutura Baleta
 66. Hasan Matjani
 67. Edvin Pacara
 68. Liridona Hoxha
 69. Xhenis Gjini
 70. Gentian Aliaj
 71. Armando Zamaj
 72. Ermir Hoxha
 73. Denis Muka

 

Tiranë, 3 dhjetor 2015

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close