Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Gjilani i këtyre orëve,në Shi e breshën!

11987210_1675717455999147_3336586683380502742_n      12039445_1675716512665908_5327353052090847432_n

Pas një thatësie goxha të gjatë,sot në gjilan aty diku pas mesdite filloi të bie breshër me kokrra relativisht të mdha dhe shi i rrëmbyeshëm tok me të.Në fakt njeriu ndjenë freskinë që sjell shiu pas thatësisë.Por gjithmonë kur bie shi i rrëmbyeshëm shkakton përmbytje të udhëve gjilanase sepse infrastruktura e vjetër dhe e pa rregulluar nuk është ajo që përmbanë sasinë e ujit.

11995738_1675717029332523_347034794670958556_n        12011363_1675716939332532_8705493175366616951_n

Sido që të jetë shiu solli freskinë,e breshni gëzim e kurreshtje të fëmijët!

12038532_1675716695999223_3558219421797928765_n         10543629_1675716889332537_3953939360976007536_n

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close