Irani:kemi dëshmi se Turqia tregton naftë me SH.I.

Zyrtarë Iranian pretendojn se kan dëshmi se egziston tregtia në mes Turqisë dhe iss dhe se jan të gatshëm të ia trgojnë opinionit.

Teherani ka thënë se posedon fotografi dhe video inçizime se si kamon me naftë hyjnë në Turqi,transmeton “Rusia Today”.

Mohsen-Rezaei

“Nëse qeveria Turke nuk është e informuar për tregëtin me naftë nga ana e ShI në territorin turk atëhere ne jemi të gatshëm të ua japim informatat e caktuara që disponojmë” ka thënë sekretari i kshillit iranian Mohsen Rezai.
Edhe qeveria Ruse më heret kish akuzuar se Turqia është e përfshirë në kontrabandë nafte me Sh I.Duke shfaqur inçizime satelitore!

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close