Bëni detox shtresa këmbësh në shpi dhe largo të gjitha toxinat e rrezikshme nga trupi juaj!

My ilifestyle shkruan se mbështjellës këmbësh që shërbejnë për detoksifikim të organizmit,të parët i kanë zbuluar dhe përdorur japonezët.Ato ngjiten për shpute para fjetjes,ndërsa kur ato heqen në mëngjes do duhej që të hetohej se si toksinat e rrezikshme jan eleminuar nga organizmi.

detox

Besohet se zvooglojnë lodhjen, dhimbjen e nyjeve, dhimbjen e kokes … Dhe ajo çfarë është ma e rëndësishmja mund ta bëni vetë.
Ju duhet: qepë, hudhër, ujë, fashë ngjitëse, por edhe çorape .

Prejeni qepnë dhe vendoseni në ujë që vlon, dhe le të ziej për një 10 minuta. Pastaj lëreni të ftohet për 20 minuta. Hidh përzierjen në fashë,mjaftueshëm që ta lage, në qoftë është shumë e lëngshme, shtrydhe atë. Vendose në shputa në mënyrë që të mos shkoqet dhe provoje.
Ja vlen ta provoni sepse një gjë të keq nuk do ta pësoni nëse e provoni.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close