Ëndrroj botën pa maskë!

Edhe një mijë të tjera
E dy të tuat po ti kesh
Nuk më mashtron dot
Nuk i besoj unë fytyrave
Nuk më bëjnë përshtypje grimasat tua
Unë ëndrrojë botën pa maskë
Dhe më beso
Më bëhet i lumtur mëngjesi
Edhe pa ty!

bipolar-woman-mask-200

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close