Tethys

Tethys , (Hënë me madhësi mesatare e Saturnit ) e gjendur nën hijen e Saturnit dhe unazave të tij , shfaqet si një hënë elegante në këtë imazh të marrë nga mjeti fluturues kosmik i NASA-s Cassini .

tethys

Pamje si kjo janë të pamundura nga Toka , ku ne shohim vetëm hënat e Saturnit si disqe të ndriçuar plotësisht ( ose pak më shumë ) . Imazhi është marrë në dritën e dukshme nga kamera me kënd të gjerë më 18 gusht 2015 që gjendet në Cassini , . Pamja është shkrepur nga një distancë prej rreth 184,000 milje ( 296.000 km) nga Tethys .

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close