Edward Snowden për alienët

220px-Edward_Snowden-2

Edhe ish-punonjës i CIA-s, dhe ish-kontraktori qeverisë Edward Snowden,i njohur se iku nga SHBA dhe kërkoi strehim në Rusi dhe për atë se bëri publike dokumentet e CIA ka një mendim për alienët!
Mes tjerash nga chati që kish zhvilluar me Neil DeGrasse Tyson,kish shkruar edhe këtë:

-Ne supozojmë se qeniet e tjera mund të kenë të paktën disa nga të njëjtat impulse si ne, se ata do të duan, për shembull, për tu lidhur, shpërndajnë dhe madje të kenë llogaritë e tyre Instagram. Megjithatë, ata mund të jenë qenie me një kimi krejtësisht ndryshe,me një kuptim krejtësisht të ndryshme e të qenit/egzistuarit, dhe me një përkufizim krejtësisht të ndryshëm nga ajo që ne e quajmë “jetë”.

Snowden:

“would want, for example, to connect, share and even have their own Instagram accounts. However, they could be beings with a completely different chemistry, a completely different sense of being, a completely different definition of the thing we call “life.”

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close