Putin përmend edhe armët bërthamore në luftë kundër SHI

Putin u takua në Moskë me ministrin rus të Mbrojtjes Sergey Shoigu i cili i ka raportuar kryetarit Rus mbi rezultatet e fundit të luftës kundër shtetit islam.

kilo

“Ne duhet të analizojmë se çfarë po ndodh në fushën e betejës. Armët tona jan provuar të jenë moderne dhe efikase, dhe ne tani e dimë se ato mund të jenë të pajisura dhe mbushje, të cilat mund të jenë bërthamore. Natyrisht, kjo nuk është e nevojshme në luftën kundër terroristëve dhe, unë shpresoj, që kurrë nuk do të ketë nevojë “, tha Putin.

Të martën, Federata Ruse ka kryer sulme mbi SHI me nëndetëse ushtarake “Kilo”.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close