Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Nëse do të kishim fluturuar me shpejtësi drite sa qesharake do të ishte distanca mes Tokës dhe trupave tjerë qiellor në sistemin diellor!

Për njerëzit, planetët misterioz dhe hënat në sistemin tonë diellor janë larg dhe mund të marrë shumë vite për ti arritur.

larg drite

Por, për një udhëtim me shpejtësi drite me 670 milionë milje në orë, edhe rajonet e skajshme të sistemit tonë diellor janë vetëm disa ditë larg. Imagjinoni sa më shumë njerëzimi do të mund të hulumtonte me një anije kozmike që udhëton afër shpejtësisë së dritës.

Këtu është një paraqitje e shkurtër se sa afër çdo gjë në sistemin tonë diellor është nga Toka kur ju jeni duke ngarë me shpejtësinë e dritës:

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close