Goja plot ligj në shtetin që ka ligj e nuk e rrespekton askush!!

Kosova është shtet i paradokseve dhe i ligjeve që veq sa për sy e faqe jan aty e askujt nuk i bë jnë përshtypje.Dhe dalin e thonë askush nuk mund të jetë mbi ligjin.Në të vërtetë asnjë gjë që i shkon përshtati bërjes së shtetit dhe forcimit të tij por që nuk i pëlqen dikujt që ka interes mu shtetin e dështuar dhe kriminel,tolerohet e as nuk merret parasyshë e as ndëshkohet e as kush nuk qanë kaptinën për të!

2 duhan

Është një shembull,ku ligji thehet e kujt fare s’a ndjen se dikush po e then atë.As organeve shtetrore e as atyre që do duhej ta rrespektojnë ligjin si të tillë çfare është.D.M.Th.Këtu ka një unitet në mes popullit dhe pushtetit.Ata e kanë sjellë ligjin mbi ndalimin e konsumimit të duhanit në lokalet publike,kot e këta e konsumojnë thuajse ligjin e kanë sjellë mu për konsumim.Dhe kush po pyet për ligjin këtu.Pse ky nuk qenkësh ligj.Apo edhe këtu ka dy kute që qojnë deri në hipokrizi pushteti!??Ai ligj që nuk u rrespektua e nuk i pëlqeu atyre që mbajnë pushtetin qenka i dënueshëm se askush nuk qenkash mbi ligjin!!E këndej kur ligji thehet me tone dhe përditë nuk qenkësh punë e madhe…se mozomakeq mos po preken interesat e pronarëve të lokaleve e të cilët nga ana tjetër po get u paguajnë tributet e tyre këtyre nga pushteti.E të cilët edhe paraljamrohen se po u vijnë komisionerët kur ndonjëherë rrallë dikujt i teket për kontroll sa për sy e faqe.

3 duha

Dhe ligji vazhdon e thyhet dhe askujt asgjë e edhe në harresë është lënë,e këndej hipokrizia na mëson se askush nuk është mbi ligjin.Në të vërtetë të gjithë jan mbi ligjin e sidomos ata të cilët e zbatojnë atë.Në kosovën tonë,Po!

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close