RIP Jackie Collins

photo

Jackie

Romanse novelistja Britaniko-Amerikane Jackie Collins të shtunën ka ndrruar jetë.Ajo ishte 77 vjeç!

  1. Born: October 4, 1937, London, United Kingdom

Autore bestseller e 32 novelave të shitura në 500 milon kopie si dhe të përkthyera në 40 gjuhë. Është motra më e madhe  e aktores së njohur Joan Collins!

CPC4Af1XAAA3UTG

Joan & Jackie

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close