Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Pse,n’lloç!!???

Këto foto janë shkrepur në të njejtin vend,në të njejten kohë para një shkolle në Gjilan.Dhe besoj që të gjithë ju që po e lexoni këtë artikull me këto dy fotografi,po e shihni dhe po e dalloni anomalinë.Nuk është kjo ndonjë lojë figurash por është një realitet që u ndodhë ,menoj vetëm shqiptarëve.

12003222_1676195052618054_6623875206358685081_n

Unë për vete nuk e di pse ky njeri e ka parkuar kerrin e tij aty ku do duhej të kishte gjelbrim,e nuk ka sepse se kan lënë me pase do njera mu si puna e këtij,e nuk e ka parkuar mu si shumica e të tjerëve në anën tjetër,aty ku edhe është vendi për parkim,i shtruar dhe pa lloç.Pse???

12036704_1676195082618051_4660652159810706879_n

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close