Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Rrëfim për Idriz Seferin …

 

IDRIZ BAFTIJE SEFERI

Idriz Seferin e kanë pas zënë me pabesi e e kanë fut në burg në Gilan.
Kur shkon gruaja me vizitue i thotë:
– Oj Grua, kur të vishë herën tjetër me më pa, me na e pru një pite me 100 petë, a më more vesh?!
– Ani, njeri!
Shokët I thane:
– Pse bash me 100 petë, o Idriz?
– Me 100 piqet bash tamam në të tana anët e na del boll!
Kur erdhi radha e vizitës, erdhi pitja e Idrizi nga dritarja e vogë i tha gruas:
– Shko ti e pritëm, se piten e morra e nashta mas po na lëshojnë!
Kur ia ja filluan me hëngër piten me 100 petë. Dikujt i preki dora në diçka të fortë e kur e hoqi u pa se ajo ishte kobure.
Natën e thirrën rojën, kur ai erdhi, Idrizi ia drejtoi grykën dhe u tha shokëve:
– Hajdi shokë, po dalim se boll kemi ndejt!

 

marrë nga:
https://www.facebook.com/IDRIZ-SEFERI-241976842145/?fref=nf

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close