A mund ta gjeni se cili objekt në tavolinë është i vetmi 3D?

Kjo video, e cila vetëm në dy ditë është shikuar nga një gjysmë milion njerëzish, e ka postuar artisti brusspup i cili merret me shkencën popullore dhe iluzione. Dhe këtu është në fakt vetëm iluzion i thjeshtë apo mashtrim vizual ku çdo gjë është një çështje e perspektivës nga e cila e shikon.

screen

Truket e brusspup në të vërtetë janë iluzione Anamorphice që do të thotë se një vëzhgues duhet të zë një pozitë të veçantë në raport me objektin për ta përjetuar atë siç duhet.

Shiko videon më poshtë

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close