Në katër qytete të Kosovës u dogjën makina të organeve gjyqësore nga një grup i qytetarëve anonim

Në katër qytete të Kosovës pak para mesnatës u është vu flaka katër automjeteve të institucioneve të Kosovës, tha se Policia e Kosovës dhe tha se ka shumë të ngjarë të jet një veprim i organizuar dhe i koordinuar i kryesve të panjohur.

djegur
Pas kësaj Grupi i qytetarëve anonimë që mbështesin Vetëvendosjen ka marrë përgjegjësinë për zjarrvënie në katër makina të institucioneve të Kosovës.

“Qeveria e kosovës në krye me Isa Mustafën dhe Hashim Thaçin është kolaboracioniste dhe në burg të sigurisë së lartë mbanë Albin Kurtin dhe burgosin bijtë më të mirë të popullit tonë” Thuhet në komunikatë.
“Njëkohësisht,strukturat paralele e kan okupuar Kosovën dhe kundëra tyre qeveria nuk ka guximin të ndërmarrë masa.Por ata po ndjekin deputetët të cilët dinjitetshëm mbrojnë atdheun,mu sikur bënte dikur regjimi jugosllav”.

Në Prizeren iu vu flaka makinës e cila ishte pronë e gjyqit të apelit të Prishtinës,Në Pejë u dogj makina e gjykatës për kundravajtje e ati qyteti,Në Mitrovicë automobili i administratës tatimore të Kosovës,dhe në Gjilan makina e gjyqit themelor.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close