NASA kërkon astronaut

NASA kërkon astronaut

Dëshironi të bëheni një astronaut? Ne jemi tani duke pranuar aplikacione për gjeneratën e ardhshme të eksploruesëve!

astro.jpg

Kohëve të fundit i shpallur si vendi më i mirë për të punuar në qeverinë federale për katër vjet me rradhë, NASA është në kërkim të kandidatëve më të mirë për të punuar në punën më të mirë në, ose jashtë planetit. Faqja e aplikacioneve të Kandidatëve për astronaut është live dhe pranon parashtresa deri më 18 shkurt.

Aplikoni sot në USAJobs.gov duke përdorur termin kërkues astronaut

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close