Edhe nga një tipar i vetëm, mund të dallohet intelegjenca superiore!

Hulumtim i ri sugjeron se një tipar mjafton që të mund ta dallojmë inteligjencën superiore.
Cili tipar tregon se keni një inteligjencë superiore

200397379-002

Zgjuarsia dhe prirja për humor janë shenja të inteligjencës mbi mesataren, kjo sipas shkencëtarëve Gil Gringros dhe Geoffrey Miller nga Universiteti i New Mexico.

Ata me studentët të cilët kanë zgjidhur testet e IQ kanë bërë studimin dhe ata studiuesit gjatë testit kishin menduar skeçe argëtimi dhe kishin vlerësuar kreativitetin e njëritjetrit.

Studimi i tyre ka treguar se inteligjenca e përgjithshme është parakusht e një mendje të fortë , e pavarur nga variablet tjera, dhe se humori është një shenjë e aftësive të rëndësishme mendore.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close