Elon Musk,ka një plan biliona dollarësh për shpëtimin e botës në rast të luftes së tretë!

Elon Musk mendon se njerëzit duhet ta kolonizojnë Marsin në 10 deri 15 vitet e ardhshme, në fakt “para se të shpërthej Lufta e Tretë Botërore .”

Elon Musk

 

Ai beson, në fakt, se një luftë e tillë do kthej prapa shkencën (nëse nuk do ta fshinte fare qytetrimin nga faqja e Tokës).

“Unë mendoj se ka një shans për të shpërthyer lufta e tretë botërore, dhe nëse kjo ndodh, kjo do të jetë gjëja më e keqe që ka ndodhur ndonjëherë gjat historisë. Supozojmë se do të vijë deri tek përdorimi i armëve bërthamore. Do mund mund të vijë deri te një lëvizje e madhe anti teknologjke.këtu hyn edhe ekstremizëmi fetar “, i tha Musk revistës GQ.

Ai beson se Marsi mund të bëhet një planet i përshtatshëm për jetë me ndihmën e teknologjisë së “pulsimit bërthamorë” e cila do e kishte ngrohur planetin e kuq.

Pritet që Musk të paraqesë një plan për kolonizimin e Marsit vitin e ardhshëm.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close