Mendoni se keni parë një imazh të saktë të Tokës nga hapësira? Mendohu perseri.

Rezulton se, ne kemi qenë të gënjyer. Deri kohët e fundit, shumica imazheve të Tokës nga hapësira kanë qenë Composites – imazhe të shumta të marra në kohë të ndryshme dhe të integruara së bashku për të treguar të plotë “mermerin blu.”

Por tani, në sajë të Earth Polychromatic Imaging Camera të NASA-s (me nofkë të përshtatshme EPIC ), ne mund të shohim një shkrepje të vetme të Tokës në kohë reale.

toka

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close