Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Në fshatin Kramovik gjendet një gur i rrumbullakët gjigant,me sipërfaqe të lëmuar!

Është interesant se në tërë boten njerëzit ose arkeologët kanë gjetur gurë të rrumbullakët edhe të vegjël por edhe të tillë që janë gjigant dhe të cilët janë të punuar në mënyrë shumë precize dhe janë pabesueshëm aq të lëmuar dhe sferik!Ka spekulime por origjina dhe qëllimi pse egzistojnë ose pse i bëri dikush dhe pse i bëri nuk dihet.

kramovik

Tani qenka gjetë një i tillë edhe në Kosovë më saktë në Fshatin Kramovik.Këtë e njoftojnë në faqen e Facebook të këtij fshati.

“Sot në fshatin tonë është gjetur ky gurë nga kompania “Sh.P.K Qëndrimi” i cili peshon mbi një “tonë” dhe ka formën dhe dukjen e Tokës”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close