Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Në Indi,njeriu mbulohet me asfalt!

716c63dc-a3ba-416f-a16b-20d38105667f

Policia në rrethin Katni të shtetit qendror Indian Madhya Pradesh ka thënë të hënën se një person i moshës mesatare,të premten në mbrëmje ka qenë duke u kthyer për në shtëpi kur ka rënë në një gropë.Ndërkaq më vonë punëtorët rrugorë e kanë mbushur atë gropë rruge me afalt pa e vërejtur se një njeri kishte rënë në të!
Më vonë banorët lokal e kanë vërejtur një pjesë të këmishës së viktimës mbetur jashtë sipër asfaltit të shtruar.Por për fatin e keq të viktimës ishte ba vonë.
Ndërkaq ,vozitësi dhe punëtori që kanë punuar në shtrimin e rrugës janë bugosur dhe mbajtur në arrest në lidhje me këtë incident.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close