Bakir Izetbegović :”Bosna Hercegovina në një të ardhme të afërt nuk do ta njohë Kosovën”

Mardhëniet me Serbinë janë gjithnjë e më të mira kështuqë Bosna dhe Hercegovina në një të ardhme të afërt nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës,thotë anëtari i kryesisë së BH Bakir Izetbegović djal i ish udhëheqësit boshnjak Alija Izetbegović!!!

bakir-izetbegovic-h

“Nuk e besoj se do e nohim kosovën në një të ardhme të afërt” tha ai dhe shtoi se kjo është edhe prognpzë e miistrit të punëve të jashtme i Bosnjes Ivana Crnadaka,sepse “Kemi një rezistencë të ashpër të politikanëve të Republika Serbska por edhe nga anëtari i kryesisë Mladena Ivanića”.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close