Komisioni Europian propozon të hiqen vizat për qytetarët e Kosovës

Komisioni Europian propozon të hiqen vizat për qytetarët e Kosovës

Komisioni europian ka propozuar të hiqen vizat për qëndrim të shkurtër për qytetarët e Kosovës,Ukrainës dhe Gjeorgjisë.

shengen

“komisioni në mëngjes i ka propozuar këshillit që përfaqëson 28 anëtar të Bashkimit europian që me procedurë të shpejtë të nxjerrin vendimin për liberalizimin e vizave për këto tri vende!
Tha kryetari i komisionit europian Jean-Claude Juncker.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close