Imazhe që ringjallin debatet mbi jeten në Mars

Ky imazh i kapur nga NASA’s robotic Opportunity rover shfaqë një objekt të shkëlqyeshëm metalik në sipërfaqen e Marsit që provokoi spekulime se mund të ishte një anije kozmike e huaj. Por disa komentatorë në “forumin e UFO-s” të reddit-it tregojnë se, ashtu si shumica e imazheve të NASA-s nga Curiosity dhe Opportunity,është e vështirë të matësh madhësinë ose detajet aktuale nga fotografia jo-fine.

Proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close