Gafë epike gjatë shpalljes së Miss Universe

A ishte një lojë e organizatorit apo ishte një gabim i vërtetë,kur pasi ishte shpallur mis Universe Ariadna Gutierrez nga kolombia,del në skenë udhëheqësi Steve Harvey  dhe thotë se i vjen keq se ka bërë një gabim dhe kërkon falje sepse në fakt mis Kolombia iashte vetëm përcjellsja e parë se në të vërtetë Miss Universe ishte Pia Wurtzbach nga Philippines !

 

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close