Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Një përpjekje për ringjallje e komunitetit shqiptar orthodox në Maqedoni

Dalëngadale po bëhet ringjallja e ndjenjës kombëtare e komunitetit shqiptar orthodox në Maqedoni.dhe në kuadër të kësaj hyn edhe themelimi i fondacionit fetar të komunitetit të shqiptarëve ortodoksë në Republikën e Maqedonisë,si dhe promovimi i librit të akademikut dhe njeriut të rëndësishëm të kësaj ringjallje Prof.Dr. Branisllav Sinadinovski “Nga chenimet e babit tim”

Një citat nga ajo çfarë e porosiste Branislavin i ati i tij Prof.Dr.Jakim Sinadinovski:
“Djali im do të permbushësh deshiren time te perjetshme dhe do te shkruani ne lidhje me rrënjet tona dhe për të ndihmuar forcimin e bashkimit shqiptar. Ne jemi nje komb i madh dhe do te vazhdoje të rritet i madh, askush, nuk ka forcë që mund të na ndalë. Unë besoj ne ty biri im.” (fjalet e atit tim – Prof.Dr.Jakim Sinadinovski)

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close