Strukturë bizarre në polin e veriut të Saturnit

Hexagon_on_Saturn

Asgjë më të çuditshme dhe më bizare nuk keni pasë mundësi të shihni në asnjë botë tjetër të njohur deri më tani,se sa kjo strukturë hexagonale e vëzhguar nga Cassini në 2012.E cila gjendet në polin verior të Saturnit.Kjo strukturë hexagonale është 20,000 mile/32,000 kilometers e gjerë dhe afërsisht 60 milje (100 km) poshtë në atmosferë të Saturnit.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close