Ta fotografosh shpirtin kur len trupin!!

Konstantin Korotkov  Professor fizike nga St. Petersburgu pretendon se është në gjendje të fotografojë momentin kur shpirti lëshon trupin.Korotkov ka përdorë kameren  bioelektrografike për të fotografuar vdekjen e dikujt dhe rezultatet janë të pabesueshëm .

maxresdefault

Fotot në të vërtetë janë të pabesueshme,a edhe momenti i bërjes së këtyre fotove,do të mund të bëhej një nga zbulimet më të mëdha njerzore!Fotografitë janë bërë me një metodë inovative,me vizuelizim gasi.Kjo metodë është e përparuar e Kirlian photography e cila trgon momentin kur shpirti lëshon trupin.

rus2

Korotkov thotë se “pjesa e parë e trupit që e lë shpirti është kërthiza dhe kryet/koka.Ndërsa e fundit Ija dhe zemra.

Ky gjithashtu ka hulumtuar edhe ata që kanë patur një aksident të papritur,ku ata humben jetën e tyre.Në ato raste kur njerëzit largohen nga kjo tokë papritur,në fillim janë në gjendje konfuzioni,dhe në të shumtën e rasteve kthehet në trup disa ditë pas vdekjes.Ky fenomen është në të vërtetë i paspjegueshëm.Dhe kjo mund të jetë pasojë e energjisë tepërt të papërdorur.

rus       r3COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close