Shiko aterimin historik të raketës SpaceX

SpaceX ka bërë historinë sonte , duke u bërë kompania e parë të aterroj në tokë një raketë pas lansimit të saj me ngarkesë të dobishme në hapësirë. mbulimi i Ngjares me Live streaming – ashtu siq ishte – u bë nga një distancë , dhe dukej pak e papërpunuar.

space x

Tani SpaceX ka lëshuar një footage të re me pamjet nga një helikopter që fluturonte në afërsi të zonës së uljes, dhe ajo ofron një pamje fantastike nga ulja e raketës ku qëllon shenjën e aterrimit të saj pas kthimit nga hapësira.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close