Na ishte një marinë Sovjetike dhe pasardhësja e saj ruse

Në vitin 1990, pak para rënies së Bashkimit Sovjetik, Flota Kuq ishte e madhe shumë flotë e madhe, e përbërë nga mbi 600 anije të shtrira mbi dhjetra e klasa të ndryshme. Por në vitin 2015, 25 vjet më vonë, marina ruse është një fraksion madhësisë së “stërgjyshit” të saj me vetëm diku nën 200 anije. Kjo grafikë e bukur me të vërtetë ilustron se sa i madhë ndryshimi është.

soviet

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close