Më 28.12.2015 do bëhet promovimi i Librit “Godeni i Karadakut” i autorit Adem Murati

Më datë 28.12.2015 ,me fillim nga ora 13:00 në shtëpinë e kulturës “Gursel dhe Bajram Sylejmani” Në Viti do të bëhet promovimi i librit “Godeni i Karadakut” të autorit Mr.sc. Adem Murati.

monografi 2
Bëhet fjalë për një katund tipik shqiptar karadakian.I shtrirë në një peisazh malor të bukur dhe me histori.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close