Pleq e gjithë ditën në këmbë për lëmoshë!

11225216_1676691919235034_4598582445222111437_n     12038172_1676691975901695_5660510937910899460_n

Pamje e zakonshme para bankave kur vjen dita e marrjes së atij që i thot pension populli e që në fakt nuk është,por lirisht mud të themi se është një lëmoshë e shtetit ndaj banorëve të vet.
Se as ndihmë sociale nuk është e as pension jo.E si të quhet që është diçka kur në fakt nuk është !?
Po të ishte e/i tillë,të pakten njerëzit që presin tërë ditën para këtyre filialave,pleq e të sëmurë e shpesh në shi,diell e ftohët do kishin mundësinë të jetojnë një jetë dinjitoze.Por jo ata as barërat e tyre e lene ma sherbimet tjera të shumta shendetësore,nuk mund të i paguajnë.

Por ata prap janë të mvarur nga kjo lëmoshë,dhe mezi se s’presin ditën kur bëhet për ta marrë këtë lëmoshë.Dhe parkojnë eshtrat e tyre edhe ashtu të lodhur e të raskapitur para dyerve të bankave të cilat mbajnë rendin e tyre dhe s’u intereson fare se a mundet një plak të pres gjithë atë kohë këmbë që nga mëngjesi i herëshëm e deri vonë.E jo vetëm këtyre,por askujt nuk po i intereson e lëne ma atij që këta pleq i paguajnë tatim edhe kur i blejnë barërat e tyre.
Të paktën barërat të i kishin falas dhe kontrollin mjeksorë.E pse mos ta kenë kur miliona a ma shumë vidhen e nuk e di kush kah shkojnë e këta marrin lëmoshë dhe me këtë lëmoshë duhet të jenë edhe qytetarë që mbajnë shtetin!

12042658_1676691845901708_5624276030340043934_n (1)    12049206_1676691872568372_5629783346358323483_n

Xhelil Arifi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close