Sirupi Eferalgan (jo të gjitha seritë) është tërhequr nga barnatoret në Serbi.I njejti përdoret edhe në Kosovë?!

Është sirupi Eferalgan që përdoret në uljen e temperaturës tek fëmijët,prej 90 ml,dhe 30mg/ml i cili është tërhequr nga të gjitha barnatoret në Serbi.
AMICUS ,bartësi i shpërndarjes për këtë medikament e ka tërhequr nga barnatoret me kërkes të prodhuesit pasi që janë gjetur grimëca polyurethane në pajisjen për paketim.

eferalgan

Dhe çka është ma shqetësuese nuk dihet nëse e kanë kontaminuar prodhimin.Nga agjensia thuhet se janë tërhjekur si preventivë.Të goditura tani për tani janë të gjitha produktet e serisë të cilat kanë afat deri më tetor të 2018.

Ndoshta nuk do ishte shumë me iteres për ne nëse ky sirup nuk do përdorej edhe në Kosovë.Por sipas informatave që kemi edhe këtu tek ne përdoret i njejti.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close