Takimi i sotëm te Mikullovci përfundon.Takim i ri konsultativ të mërkuren ku nuk do të merr pjesë Vetëvendosja

Takim i ri konsultativ të mërkuren,dhe asgjë tjeter nuk doli nga takimi i sotëm përfaqësuesëve të grupeve parlamentare,Kjo ishte edhe kërkesë kryesore e kalicionit PAN,e që ka kërkuar që në një pako të zgjidhen edhe kryetari i Kuvendit edhe i Qeverisë.

Megjithate kjo nuk është pranuar nga Vetëvendosja dhe LDK që përfaqson grupin,megjithëse ata kanë thënë se z.Mikullovci ua ka pranuar kërkesen koalicionit PAN për takim të ri konsultativ.Konjufca ka thënë në konferencë për shtyp se në këtë takim që e patëm për mua ka qenë shumë i qartë përfundimi dhe kjo ka bërë të qartë zvarritjen sa më të gjatë që është dëshira e PAN-it sepse ata nuk i kanë numrat dhe dëshirojnë që ta shtyjnë sa ma gjatë procesin.

Dhe se Vetëvendosja nuk do të merr pjesë në këto konsulta.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close