Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Një amanet që po merr formën e realizimit;Sot në Shkup u bë promovimi i komunitetit orthodox shqiptar në Maqedoni

Amaneti i atit të Branislav Sinadinovski që thotë këtë :
“Djali im do të permbushësh deshiren time te perjetshme dhe do te shkruani ne lidhje me rrënjet tona dhe për të ndihmuar forcimin e bashkimit shqiptar. Ne jemi nje komb i madh dhe do te vazhdoje të rritet i madh, askush, nuk ka forcë që mund të na ndalë. Unë besoj ne ty biri im.”

Sikur po merr formë realizimi dhe po bëhet gjithnjë edhe më i formësuar.Sot në shkup në hotel Holiday In është bërë promovimi i komunitetit orthodox shqiptar në Maqedoni si dhe libri i Prof.Dr. Branisllav Sinadinovski “Nga shënimet e babait tim.”

 

 

proinformacion.com//

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close