Pretendimet se Schumacher ka fillu të ec përsëri,nuk jan të vërteta

Menaxheri i Michael Schumacher ka thënë se pretendimet se shtatë herë kampioni i Formula Një ka filluar për të ecur përsëri janë të pavërteta dhe kanë dhënë “shpresë të rrejshme” për mbështetësit e tij.

michael-schumacher-skiing-crash

Legjenda F1 pësuar lëndime të rënda të trurit pas ka goditur kokën e tij mbi shkëmbinj ndërsa po bënte ski pranë vendpushimit francez të Meribel gati dy vjet më parë.

Schumacher u lejua të kthehej në shtëpi nga spitali shtatorin e kaluar dhe reviste gjermane Bunte këtë javë publikoi një artikull duke deklaruar se 46-vjeçari ka qenë tani në gjendje të ecë dhe mund të ngrejë krahun e tij mbi kokën e tij.

Revista ka cituar një “shoqe” të Schumacher, me raportin e pretenduar se gjermani ishte “shumë i dobët – por ai përsëri mund të ec pak me ndihmën e terapistit të tij”.

Megjithatë, menaxherja e Schumacher Sabine Kehm ka hedhur poshte pretendimet dhe deklaroi se nuk është ky rasti.

“Për fat të keq, ne jemi të detyruar nga një raport i fundit në shtyp për të sqaruar se pohimi se Michael do të mund të lëvizë përsëri nuk është e vërtetë”, tha Kehm në një deklaratë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close