Dr. Richard O’Connor thotë se ka prova se kamerat e tij kanë kapur pamje të UFO!

Dr. Richard O’Connor për gati dy vjet kishte shpresuar se kamerat e tij që kishte vendosur me shikim nga qielli,do kapnin diçka që ai shpresonte.

ufo

Dhe pas gati 280.000 mijë fotove të shkrepura ndodhë ajo që ai kish shpresuar.Në fakt ishin dy objekte të pa identifikuara,për të cilat ai mendon se jan UFO.Në Nëntor katër kamerat e tij kishin kapur diçka që po fluturonte në qiellin e Montanas ,që për dikë është e vështirë ta spjegoj se për çfarë bëhet fjalë.
“U shfaq si një burim drite!” thotë O’Connor.” Në opinionin tim,edhe një skeptik i madh do të thonte ‘vooov , kjo është ajo së cilës unë i them UFO.’ ”

Por ky zbulim i tij,ka ngjallë debate duke e shtyrë doktori që të gjejë expertët etij që të përcaktojnë se çfarë kishin kapur kamerat e tij.Por ju shikone foton dhe krijone bindjen tuaj për atë se çfarë mund të jetë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close