Kujdes,marketet tona shesin vezë të prishura!

-Futet njeriu në market dhe blenë një tabelë vezë me paratë e fudit që kishte !Ai ka blerë produktin që në fakt konsumohet nga masa e gjerë këtu tek ne.Dhe i cili produkt ua mbanë mundësinë për ti mbijetuar përditshmërisë të një jete me zor dhe të pa kualitet që bënë njeriu ynë.Siq e njohim edhe ne të tjrët ; vezë me speca ma!Dhe kur kujton se ka sigurue ushqimin e domosdoshëm për ca ditë dhe përgatitet për konsum i ndodhë që të befasohet për të keqen e tij.Sepse vezët i kanë dalë të prishura edhe atë shumë!E çka tani?

12004780_521037308072279_2907719594666198223_n
Ai H.A. në fakt ka thirrur inspektoratin siq thotë ai vetë,dhe ata,dikush nga ai institut i kanë thënë se do merreshin me rastin,por me insistimin e tijë ka kontaktuar me kryeinspektori i cili i ka thënë se nga neser do merret me këtë rast.
Marketet tona dhe të gjithë që merren me këtë bisnes duhet që të kenë shumë kujdesë.Se në kohë dhe raste të ndryshme e sidomos në këso raste kur bënë vapë e madhe pproduktet e sidomos ato ushqimore prishen lehtë dhe mund të jenë edhe shumë të rrezikshme për shëndetin e njeriut.Ky këto vezë i ka blerë në Viva sot pasdite ky konsumatorë dhe pa u hamendur se diçka e tillë mund të i ndodhëte,sepse edhe nuk do duhej, por kujdesi edhe i inspektoratit komunal por edhe i vetë stafit menagjues të bisneseve tregtare sikur nuk është ai i duhuri dhe i mjaftueshmi.Ne e dimë se shpesh konsumojmë ”berllog tregtarë” që na servohet nga trgtarët tanë e shpesh me çmim që krahasohet edhe me vende të standardit të lartë europian por të pakten të mos na i shesin gjërat e prishura që nëse nuk i hetojmë si të tilla e i konsumojmë mund të shkaktojnë edhe pasoja tjera të rënda!

Xhelil Arifi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close