Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Metallica së shpejti me album të ri

Në videoklipin, i cili ishte dërguar për tifozët e tij me rastin e festave, lideri i Metallicas, James Hetfield nga studio i uroi të gjithëve shumë gëzim dhe lumturi para se maçoku i tij të lëshoj një pjesë të vogël të materialit të ri.

F1 Rocks in India with Vladivar - Metallica Concert
Metallica

Tifozët kanë gjithashtu mundësi për të dëgjuar për 15 sekonda zërin e papërsëritshëm metalik të kitareve dhe zërit të Hetfield.

Videoja, e lëshuar të martën, menjëherë nxiti shpresat e fansave se albumi i ri i Metallica së shpejti do të dal. Por në fakt, pritja për albumin zgjatë që nga 2008 dhe albumi “Death Magnetic” .

Gjatë vizitës, në shtator në Kanada, bateristi Lars Ulrich i tha gazetës Quebec “Journal”, se albumi i ri grupit të dalë në mes të vitit 2016. Disa javë më vonë, megjithatë, kitaristi Kirk Hammett i tha New York radio WEDG se në rastin më të keq” albumi do të dalë në shitje në fillim të vitit 2017.

Ai vuri në dukje se materiali i ri do të jetë në frymën e albumit të mëparshëm, “Death Magnetic ” e i cili shënoi kthimin e Metallica rrënjëve të heavy Metal pas një periudhe të eksperimentimit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close