Plutoni i kërshnellave

Plutoni shndrrohet në vizion spiritual festiv, i zbukuruar me të kuqe dhe të gjelbër. Ky imazh është bërë nga përbërja e ekipit New Horizons , duke përdorur një palë skanimesh të marra në 9:40 pm më 14 korrik, nga një gamë mesatare prej 67.000 miljesh (108.000 kilometra).

1551465_1702412053329687_981170280953969432_n

Tri gjatësi valore infra të kuqe ishin vendosur në tri kanalet ngjyra (kuqe, jeshile dhe blu, ), për të krijuar këtë prtret kërshnellash të Plutonit me ngjyra false.
Kredite: NASA / JHUAPL / SwRI

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close