Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kryetari i Malit të Zi Vujanović :Nëna ime është Mali i Zi,jo Rusia si Nikolićit

Kryetari malazez Filip Vujanović i reagon Kryetarit Serb Nikolić në qëndrimin e tij se “Mali i Zi ,lejon që dikush tjetër të udhëheqë me të” duke thënë se nuk është i befasuar,sepse Nikolić bukr shpesh po i ndrron qëndrimet,kur jan në pyetje aspirantët e Balkanit Perendimor për antrësim në NATO.

filip
Vujanović në intervistën për TV e Nikshiqit tha se Nikolić është njëri nga nënshkruesit e deklaratës së përbashkët të vendeve të procesit Brdo-Brioni,nënshkruar në nëntor në Zagreb,me të cilën u jepet përkrahje shteteve të Balkanit Perendimor aspirantë për anëtarësim në NATO.

“Nuk mund të ia spjegoj vetes,se ai nënshkroi në Zagreb vetëm se aty ishin nënkryetari amerikan Biden dhe kryetari i këshillit Europian Tusk,e që më pastajpas një kohe të shkurtër të ndrroj qëndrim.Por që këtë ai e mendon,absolutisht e mendon” tha Vujanović.

Nikolić për median ruse “Sputnik” kishte thënë se “Mali i Zi është shembull se shteti nuk duhet të bëhet loder dhe ata të cilët e drejtojnë nuk duhet që ashtu ta trajtojnë”.Deklaratë e dhënë në kontekstin thirrjes së bërë Malit të Zi për anëtarësim në NATO.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close