Reagon NASA;mos ia futni kot.Asteroidi nuk do ta shkatërroj tokën

Në fakt NASA është detyrur të përgënjeshtroj një numër të madh të mediumeve të cilat kanë dhënë lakmin se një asteroid do kalojë kaq afër Tokës sa që shumë lehtë do të mund ta godasë atë.E kuptueshme se nuk e kishte dhënë reagimin në këtë mënyrë siq po e lexoni nga titulli ,por nga NASA kanë thënë se të gjitha këto jan të pa vërteta,sipas ABC News.

2003 SD220

Në të vërtetë ,asteroidi afëro një kilometërsh i madh,i quajtur 2003 SD220 në natën e krishtlindjes,do kalojë pranë Tokës,por përafërsisht në një distacë të sigurtë,rreth 11 milion KM,njofton NASA.

Më së afërmi Tokës do kaloj tek më 2018 kur do kaloj në largësi prej 2,7 milion KM ,thotë Lens Baner udhëheqës i sektorit për hulumtimin e asteroidëve.

Është e quditshme se si edhe mediumet që pretendojnë se jan serioze,lëshojnë lajme të tilla sensacionale pa u mbështetur në asnjë kriter të qëndrueshëm,dhe të vërtetë,si nga ato vendore por edhe të jashtme.Njerëzit edhe ashtu të traumatizuar nga ndodhi të shumëta negative bombardohen me të pavërteta që akoma ma shumë ndikojnë në paqëndrueshmërinë e tyre psiqike.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close