Arbana Xharra:Lutfi Haziri është ne gjendje te beje gjithçka për të arrite qellimin e tij

Arbana Xharra shkruan një shkrim kritik ndaj Lutfi Hazirit në lidhje me qëndrimin e tij s’fundëmi në Kanada  si dhe me informacionin e dhënë në KTV për mundësinë e manipulimeve me pllakatën ku ishte fotoja  e Hazirit dhe mbishkrimi i mirëseardhjes.

 

Ja postimi i saj në faqen e saj të Facebook:

 

 

https://www.facebook.com/axharra?fref=nf

Gjesti i Lutfi Hazirit me fotografi, pos gadishmerise deri ne kete derexhe per me mashtru e manipulu opinionin, terapeutistet do ta definonin, si çrregullim emocional te nje personaliteti me probleme serioze. Tash, pos nje mashtruesi, kemi te bejme me nje person ne skenen politike, qe eshte ne gjendje te beje gjithcka per te arrite qellimin e tij, (udheheqjen e LDK-se). Pra L.H me kete veprim rikonfirmon se eshte; mashtrues ordiner, manipulues, genjeshtar…etj etj.

 

lutttta-nc3ab-kanada

 

 

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close