Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

KU ISHE E KAH PO SHKON (Poezi)

Kur ju shoh ju
Më kujtohen bubrrecat
ju flisni ata,jo
Por kur gumëzhini
Dhe shkoni në turmë
E unë lart marr rolin e voayeurit të madh
Atëhere të vegjël jeni
Në karavanin e gjatë që herë herë thyen vijën, drejt      300 200
Që shkon drejt qëllimit
E kthehet nga ai!
Herë me sy plot
E barkun bosh që kërcet
Herë i hutuar dhe vërdallë
Pa e ditur se ku ishe e kah po shkon!

Xhelil Arifi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close