Ivica Dačić lavdron kohën kur Milošević ia mori autonominë Vojvodinës!

Kryetari i partisë SPS të Serbisë Ivica Dačić,u shpreh në Novi Sad se po të mos ishte SPS (ajo e Miloševićit) sot qështja e Vojvodinës do të ishte e internacionalizuar mu sikur ajo e Kosovës.

daco

Ai më tutje tha se”Bërja e Serbisë unike në kohën e SPS ,është fitore historike për Serbinë dhe popullin serb.Vojvodina është autonomi serbe,ajo është autonomi në Serbi,dhe jo autonomi kundër Serbisë.Asnjë vend në botë nuk do ta toleronte ndarjen e territorit të vet.”Kishte thënë ai duke folur në teatrin popullor serb (SNP) në Novi Sad me rastin e festimit të 25 vjetorit të partisë së cilës i prinë ai tani dhe është trashëgimtare e SPS së kriminelit Slobodan Milošević.

Dhe me këtë paraqitje dhe pas këtyre fjalëve ai vetëm se vërteton se pas lëkurës së një demokrati,fshihet një njeri që përkrahë të kaluarën kriminele të paraardhësve të tij.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close