Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Davutoglu në Beograd:Në mardhëniet tona të mira ,në mes Turqisë dhe Serbisë nuk mund të ndikoj askush!

Kryeministri Turk i cili po qëndron për vizitë në Beograd ka deklaruar se asnjë palë e tretë nuk mund ti prishë mardhënit e Turqisë me Serbinë.”Unë e di” thot ai “se Serbia ika mardhënie të mira me Rusinë,por ajo nuk do të ndikojë që të prishen mardhëniet tona”! I pyetur nga gazetarët për të komentuar qëndrimin zyrtarë Serb në lidhje me konfliktin Ruso-Turk,për shkak të rrëzimit të aeroplanit ushtarak Rus kohë më parë nga ana e ushtrisë Turke.

tr-se

A ka shtuar se Turqia dhe Serbia jan dy vende dhe dy popuj në të njejtin regjion.
“Balkani është si një gjellë,së cilës ne dëshirojmë ti hedhim mëlmesë të mirë që ta bëjmë akoma ma të shijeshme”!!Thot davutoglu.
Ai pastaj tha se “mardhëniet e dy vendeve tona nuk do të ndërrojnë,dhe se qëllimi i vizitës së tij në Serbi është që ato ti përmirësoj akoma ma shumë”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close