R.I.P.Lideri i grupit Motörhead Lemmy dje në moshën 70 vjeçar ka ndrrue jetë

Pas një sëmundjeje dhe lufte të shkurt me kancerin,në moshen 70 vjeçe ka ndrrue jetë Lemmy Kilmister ,vokalisti,bassisti,shkruesi i teksteve ,themeluesi dheanëtari konstant i rock grupës Motörhead.

motorhead-2008

Ai ka vdekur në shtëpinë e tij më 28 dhjetor dhe me këtë rast anëtarët tjer të grupit kan shkruar në facebook:”Nuk egziston mënyrë e lehtë për ta lajmërur këtë…Miku ynë i fuqishëm dhe i dashur Lemy ka ndrruar jet sot pas një përpjekje me një lloj të kancerit ekstrem agresiv.Për sëmudjen ka ndëgjuar vetëm dy ditë më përpara,përderisa ishte duke pushuar dhe luajtur video- lojen e tij të preferuar me familje!Nuk ka mënyrë për ta përshkruar shokun dhe dhembjen që kemi pësuar.Përsëri do të iu lajmrohemi..deri atëhere ndëgjojeni Motörhead.”

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close