Nikolić:Modeli i Vatikanit për SPC (Kisha orthodoxe serbe) në Kosovë

Presidenti Serb Nikolić është takuar me patriarkun e kishës Orthodoxe Serbe Irinej për të biseduar në lidhje me mundësinë që për statusin e SPC (Kisha orthodoxe serbe) në Kosovë të propozohet modeli i Vatikanit.

Nik-irinej

Ky takim është mbajtë në mes të përgatitjeve serbe për vazhdimin e dialogut me Prishtinën , ku sipas njoftimeve,nga ekipi Serb i dialogut ,qeveria Serbe ka për qëllim që ta fusë si temë edhe qështjen statusit të SPC si dhe të pasurisë së saj.Rporton “Večernje novosti”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close