Ambasadori Sirian në OKB akuzon rëndë Ankaranë zyrtare

Ambasadori sirian në OKB ,Al Jafari akuzon rëndë Ankaranë zyrtare,duke thënë se Turqia përkrahë grupet terroriste dhe se fshehë faktin se Siria është invaduar nga ta.Ai akuzon edhe Kryetarin turk Erdogan se dëshiron ta ringjallë perandorin Ottomane.

syrii

“Që nga 2011,Siria është në luftë të pandërprerë kundër grupeve terroriste,anëtarët e së cilës vijnë nga më shum se 100 vende të ndryshme .Ato grupe marrin para,armë dhe përkrahje logjistike nga vende të regjionit,por edhe ma gjerë”Tha Jafari duke vazhduar se OKB duhet ti ndalë krimet që po i bënë Ankara.Sipas tij rolin më aktiv në përkrahjen e hihadistëve e ka recep Taip Erdogan.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close