Ja si do dukej nëse uleni mbi sipërfaqen e Plutonit

kjo seri vizatimesh,tregojnë se si do dukej,po të arrinit në Pluton me ndonjë mjet hapsinorë,dhe pasi të lëshoheshit mbi terrenin e Plutonit ,do dilnit jashtë dhe do uleshit për relax.

1443334618554657858
Artisti Karl Kofoed i ka kombinuar imazhet e fundit të marra nga New Horizons dhe të dhënat që janë mbledhur dhe ka krijuar këtë koncept artistik,i cili na mundëson një shikim teorik për borën nitrogjenike,Plutonin gjatë ngritjes së hënës Charon në qiellin e Plutonit,dhe terrenin e quajtur me të drejtë chaos!

1443334618695261250 1443334618743210306

Images: K.B. Kofoed / NASA Solar System

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close